• NOORDELOOS • Onder herfstachtige omstandigheden trok SVS’65 in en tegen Noordeloos met 1-2 aan het langste eind. De vermaarde spits Willem Looijen liet weliswaar enkele kansen onbenut, maar was twee keer wel trefzeker en hiermee matchwinner.


  “Op basis van de tweede helft hadden we meer verdiend, maar helaas kreeg Looijen teveel ruimte. Je moet zo’n speler niet op anderhalve meter dekken, dan beslist hij met zijn klasse de wedstrijd”, analyseerde Sv Noordeloos-trainer Raymond Sponselee de wedstrijd.

  “We moeten slimmer worden. Onze tegenstander is daarin een stuk leper. Met één punt uit drie wedstrijden verkeren we in de hoek waar de klappen vallen. Volgende week, als er gevoetbald mag worden, gaan we naar Peursum. Ook geen makkie.”

  De 0-1 ruststand, was in de 55e minuut vergeten. Patrick Slijkoort zette beide ploegen weer naast elkaar en Sv Noordeloos kreeg onder aanvoering van de prima spelende aanvoerder Jarie Trappenburg kansen om op voorsprong te komen. Het geluk was niet aan de zijde van de thuisploeg, waar Gerben Kooijman mogelijk de beste kans kreeg.

  Met succes
  Ook SVS’65, met niemand minder dan Fetim Meha en Kenny Lagendijk als invallers, zocht de aanval op. Met succes, want enkele minuten voor tijd schoot Willem Looijen de bevrijdende 1-2 binnen.

  “Via het been van een tegenstander”, glunderde Looijen (36) na afloop. Ook zijn trainer José van de Ven genoot. “In de eerste helft hadden we de wedstrijd moeten beslissen. Na de rust was het niet makkelijk voetballen in de regen. Sowieso niet tegen deze taaie ploeg. In de slotfase lieten we opnieuw opgelegde kansen liggen, maar het kwam alsnog goed. Het was pijnlijk geweest als we niet hadden gewonnen.”

  Met zeven uit drie ligt SVS’65 op schema. “Een pittige start, dat wisten we. Het gelijkspel tegen Herovina zie ik als een winstpunt, daar pakten we in het verleden nooit iets. Vandaag boeken we ook een goede uitslag en nu maar hopen dat we volgende week thuis mogen spelen tegen koploper ASH.”

  Bron: Regio-Voetbal.nl