• Na een weekje rust treden we vandaag aan tegen Heukelum. Iedereen is weer keurig op tijd, alleen Mees is vandaag een weekendje weg en dus afwezig. Timo vertelt dat hij wat moe is, omdat hij laat naar bed is gegaan, maar hij is vandaag aanvoerder, dus hij is hartstikke scherp.

  Eenmaal in Heukelum aangekomen mogen we ons omkleden onder een echte tribune in prachtige kleedkamers, ook in Heukelum bouwen ze dus mooie accomodaties. Voor de wedstrijd trappen we lekker een balletje over en zijn al snel warm, want echt heel koud is het vandaag niet. De tegenstander is wel wat groter dan wij en lopen al wat professioneler warm.

  Onze topscoorder Ryan, volgens hem al met 14 doelpunten, staat vandaag eindelijk weer eens op doel, want z’n arm is nu echt genezen. Nathanaël mag daarom in het veld staan vandaag. Verder beginnen we met Levi en Timo achterin. Cas staat samen met Nathanaël op het middenveld en Guus is spits.

  De wedstrijd begint en we staan al vrij snel achter, een prachtige goal van een meter of 15 zomaar in de kruising, daar kunnen we niets aan doen, zelfs Ryan niet, die ons veel redt met katachtige reddingen.

  We spelen heel goed vandaag, ook al is onze tegenstander iets beter, Levi en Timo staan heel goed te verdedigen en blijven goed op hun plek. Cas zit er vaak met een voetje tussen en zorgt ervoor dat Heukelum niet veel kansen krijgt. Nathanaël dribbelt prachtig langs zijn tegenstanders en Guus doet dat ook, hij krijgt ook een grote kans om te scoren na een prachtige actie, maar krijgt de bal niet in het doel.

  We komen een beetje ongelukkig op 2-0 achter, maar we spelen heel erg goed. We werken en helpen elkaar, spelen ook de bal al best veel naar elkaar over. Maud komt halverwege de eerste helft ook in de wedstrijd en doet dat hartstikke goed, ballen afpakken en al lekker dribbelen.

  In de tweede helft zijn we de eerste tien minuten beter en blijven we heel veel dingen goed doen. Toch scoren de ‘Krakelingen’ nog twee keer en lijken we op een 4-0 nederlaag getrakteerd te worden. Levi die vandaag heel goed als verdediger speelt, maar iets minder na voren mag, scoort wel een hele fraaie goal. Hij dribbelt goed langs zijn tegenstanders en schiet met een beetje geluk wel raak. Zo wordt het 4-1 en verliezen we een hele leuke goede wedstrijd.

  We stappen allemaal trots van het veld af, ook al hebben we vandaag verloren. Een grote pluim voor de inzet, het goede spel en de positieve sfeer in dit leuke team.

  Op naar volgende week, dan mogen we weer naar het oude Lingewaal toe, alleen dan is Asperen onze tegenstander. We spelen dan om 10:15 uur. We vertrekken om 9:30 uur.