• Vlag in top voor SV Noordeloos!

75e Verjaardag

Maandag 6 juli 2020 is het dan zover, SV Noordeloos bestaat die dag exact 75 jaar. Een dag waar we lang naar hebben uitgekeken en waar de jubileumcommissie al veel energie in heeft gestoken. Hoopvol zijn we ons jubileumjaar begonnen op vrijdagavond 31 januari 2020 met de Aftrapavond in een tjokvol Noorderhuis maar nogal abrupt moesten we in maart onze festiviteiten weer staken en uiteindelijk doorschuiven naar 2021.
    Toch willen we maandag 6 juli niet zomaar voorbij laten gaan en vragen daarvoor jullie hulp en medewerking om er toch iets feestelijks van te maken. We zouden het geweldig vinden als in die week massaal de jubileumvlag uitgestoken gaat worden in Noordeloos en omstreken. (en natuurlijk ook volgend jaar tijdens onze feestelijke activiteiten!)
    We hebben daarom een gelimiteerd aantal gevelvlaggen (afmeting 100 x 70) laten maken en deze zijn te koop voor 10 euro per stuk. De vlag is te verkrijgen via het bestelformulier op onze website:  https://www.svnoordeloos.nl/bestelformulier  Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je op je 06 een Tikkie voor de betaling. Na de betaling wordt je vlag door je brievenbus thuis bezorgd en vlaggen maar!

Trots

In 1973 is onderstaande advertentie geplaatst in een regionale krant. En het blijkt dat er tot op heden weinig is veranderd in het DNA van onze vereniging. Op één van de eerste ledenlijsten (1946) die we bij de KNVB moesten aanleveren telden we zo’n 25 leden en 75 Jaar later zijn we gegroeid naar een gezonde vereniging met een prachtige accommodatie en zo’n 400 leden, die nog steeds uit de nabije en verre omtrek komen. Daarnaast zijn er veel mensen en bedrijven die ons een warm hart toe dragen. Daar zijn we enorm trots op! Daarom nogmaals de oproep: VLAG IN TOP VOOR SV NOORDELOOS

• Advertentie uit 1973

• Deel ledenlijst uit 1946