• In de tent werd de bespreking door trainster Geerte Kooijman geleid. Er werden duidelijke afspraken gemaakt.

Ondanks het druilerige weer kwamen de dames als een zonnetjes het veld op. In de onze nieuwe tenues gesponsord door : Autobedrijf Bikker & Wallaard

Na een felle warming-up begon de wedstrijd. Na een wat rommelige eerste 10 minuten kwamen de vrouwen van SV Noordeloos 2 beter in de wedstrijd. Er werden mooie passes gegeven en de dames wisten elkaar beter te vinden. We kunnen wel stellen dat er in de eerste helft zo'n 30 minuten gespeeld is op de helft van SVS'65. Helaas wilde het afronden niet helemaal lukken, ondanks de sterke aanvallen.

Maar dan nog, net voor de rust, gebeurde het toch. Anne speelde een diepe bal op Janneke. Janneke trok naar binnen, maakte een actie en gaf de bal voor op Janey. Janey scoorde, heeeeeel rustig en beheerst.

Met een stand van 1-0 gingen we de rust in. Helga verzorgde heerlijke limonade, waardoor we weer wat meer energie kregen. We spraken af om zo door te blijven voetballen.

Helaas speelde wij het spelletje van SVS'65 mee en lukte het ons niet om ons eigen spel te spelen. Met vlagen voetbalden we goed, maar we creëerden ook spannende momenten, tegen onszelf.

We hebben als team hard geknokt en kunnen trots op onszelf zijn! Deze zaterdag hebben wij met elkaar de 3 punten in Noordeloos gehouden!