• Op 10 oktober stond voor de vrouwen van Noordeloos de uitwedstrijd tegen SVHA gepland. Om kwart over 3 werd er afgetrapt. Noordeloos begon slordig aan de wedstrijd en we waren niet scherp. In de 6e minuut moest onze keeper Caren al een sprong maken om een doelpunt te voorkomen. Helaas was het in de 10e minuut raak: in een 1-op-1 situatie schoot SVHA de bal in het net. 1-0.
    Noordeloos kreeg iets meer grip op de wedstrijd, maar was nog slordig.
    Kort na rust schoot Ike een bal op de lat. In de 54e minuut was het raak. Aniek gaf de bal mee aan Ike die 1-op-1 met de keeper kwam en keurig afrondde. Kort daarna viel helaas de 2-1. In de 68e minuut werd Eline gewisseld en kwam Maartje erin, waarna in de 75e minuut Naomi werd gewisseld voor Annet die na een blessure weer voor het eerste binnen de lijnen stond. Met de laatste wissel probeerde we nog een doelpunt af te dwingen, maar helaas lukte dit niet.