• Onder grote belangstelling zijn gisterenmiddag door Henk Bovekerk sr. de eerste kronieken uitgereikt aan Cas Vonk en Theo Hoffman. Theo, Cas en Henk sr. waren ook degene die na de laatste wedstrijd op het oude hoofdveld de middenstip verwijderde, toen is bij Henk sr. het idee onstaan om een kroniek te gaan schrijven. Exact 5 jaar later is de Kroniek ook daadwerkelijk verschenen.
    En op het resultaat mogen we trots zijn, het is een prachtig boek geworden!
    Na de uitreiking is er voor Henk sr. een wens in vervulling gegaan. Een bladzijde van de kroniek, de lijst met ereleden, is afgedrukt op een plaat die een eervolle plaats heeft gekregen in de kantine.

Al met al een mooie SVN-middag die door de achter ons liggende coronatijd en mede door de grote opkomst de sfeer had van een reünie.

Boeken die gisteren nog niet zijn opgehaald worden z.s.m. bij jullie thuisbezorgd.
    Wil je zelf afhalen stuur dan even een mail om dit af te spreken naar janblom@hotmail.com