• Inmiddels zijn we alweer wat wedstrijden verder. We zitten in een prachtige competitie, waarin we winnen en verliezen, maar niet met zulke grote verschillen als onze eerste wedstrijd tegen Unitas.
  We wonnen met 9-4 van Hardinxveld en verloren van GSC/ODS met ongeveer dezelfde cijfers.

  Op zaterdag 9-11 is het de beurt aan HSSC’61 en vandaag spelen we al om 8.30 uur. Vandaag hopen we weer op kunstgras te spelen, want dan blijven de voeten wat minder nat, maar we spelen helaas op het gras.

  We beginnen heel sterk en Ryan weet er in een mum van tijd twee in te leggen. Levi, Mees en Maud krijgen kansen om ook te scoren, maar dit lukt helaas niet. We spelen eigenlijk heel goed, maar die bal wil daarna niet meer in. Voor rust komt onze tegenstander goed terug en zo gaan we met gelijke stand de rust in.

  Na de rust lijkt voor ons de pauze wat langer te duren. E!én van onze tegenstanders blijkt in de tweede helft op de brommer en raast ons een paar keer voorbij. Zo komen we snel op een flinke achterstand. We doen er een schepje bovenop en krijgen wederom veel kansen, maar hij wil er vandaag maar niet makkelijk in. Als de wedstrijd verloren is, schiet Ryan er nog wel twee in en wordt zo langzamerhand onze topscoorder.

  Helaas verloren van een leuke tegenstander, maar we hadden ook best kunnen winnen vandaag. We zien steeds meer dingen terug, waar we ook op trainen, dus dat is heel leuk om te zien. Aanvallen vinden we nog wel iets leuker dan verdedigen, maar ook dat is leuk om te leren.

  De wedstrijd tegen Spijk ging helaas niet door, daarom is onze volgende wedstrijd op 23 november om 9.00 uur in Heukelum, we vertrekken om 8.15 uur. Tot dan allemaal!