Toto SV Noordeloos 2020-2021
    Voor dit seizoen een primeur! Het is namelijk nu mogelijk om de toto van SV Noordeloos digitaal in te vullen.
    Ook liggen vanaf zaterdag 22 augustus de vertrouwde totokaartjes in de kantine. Die kan je daar invullen, betalen (PIN!) en inleveren. Ook niet leden, tegenstanders en andere mensen van buiten Noordeloos worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze toto!

Het spel:
    Het spel is simpel. Voorspel alle resultaten (1 winst, 2 verlies of 3 gelijk) van de thuiswedstrijden in de competitie van zowel Vrouwen 1 als Heren 1. Daarnaast moet je het doelsaldo van het einde seizoen voorspellen van Vrouwen 1 en Heren 1. Dit wordt gebruikt om een winnaar te bepalen bij een gelijk aantal goed voorspelde wedstrijden. Belangrijk want ook afgelopen seizoen was dit uiteindelijk beslissend! Dit doelsaldo kan dus nul zijn, een positief maar ook een negatief getal. Je kan het formulier tot en met vrijdag 18 september inleveren en je moet om deel te nemen minimaal 18 jaar zijn.

De kosten:
    De kosten (betaling per tikkie) zijn 5 Euro per ingevulde lijst. Meerdere lijsten invullen mag! Je lijst met ingevulde resultaten word je, nadat je betaling is ontvangen, via je opgegeven e-mailadres toegestuurd. Zo kan je van week tot week bijhouden of je voorspellingen zijn uitgekomen. De opbrengst van de toto komt ten goede aan activiteiten van SV Noordeloos.

De prijzen:
    1e Prijs Dinerbon van 75 euro van de Maria Johanna Hoeve, Noordeloos
    2e Prijs Bon t.w.v. euro 25,00 van Eetcafé en cafetaria Nicoosbroer, Noordeloos
    3e Prijs Taart van Bakkerij Trappenburg, Noordeloos

Aan het einde van het seizoen worden de winnaars van de prijzen bekend gemaakt.

Nog even goed om te weten voordat je het formulier gaat invullen:
    Vrouwen 1 eindigde in het vorige seizoen op een 8e plaats in de 3e klasse, met een doelsaldo van min 8. Ze wonnen 5 keer, verloren 8 keer en speelden 1 keer gelijk.
    Heren 1 eindigde op de 3e positie in de 4e klasse, het doelsaldo was plus 3. Ze wonnen 8 keer, verloren 3 keer en speelden 5 keer gelijk.
    Zowel Vrouwen 1 als Heren 1 starten weer in dezelfde klasse als vorig seizoen.

Veel succes met het invullen van onderstaand formulier!
    Activiteitencommissie SV Noordeloos

• Vul hier je Totoformulier in!