• Het zal jullie niet zijn ontgaan, tot minimaal 1 juni mogen er van de overheid geen activiteiten georganiseerd worden. Een flinke streep door onze planning en agenda die we gepresenteerd hebben op de aftrapavond van 31 januari. Maar ook minimaal tot die tijd geen voetbal of andere voetbalgerelateerde activiteiten.
    Wat gaat dit inhouden voor SV Noordeloos?

Voetbalcompetities

Tot 1 juni geen voetbal, de KNVB beslist vandaag wat er met het restant van de competities gaat gebeuren. Waarbij de stelregel nu is dat de competities op 30 juni afgelopen moet zijn.

De Voetbaldagen

Op 28 en 29 april zouden de Voetbaldagen in samenwerking met Voetbalparty.nl plaats vinden, deze gaan niet door. De alternatieve periode zou de eerste week van de zomervakantie kunnen gaan worden.

6 tegen 6 toernooi

Op 9 mei stond de 14e editie van het altijd gezellige 6 tegen 6 toernooi op het programma. Dat gaat ook niet door maar we gaan er alles aan doen om dat dit jaar toch plaats te laten vinden, wellicht in september.

Jubileumactiviteiten

We hebben besloten om de jubileumactiviteiten op 6 juli 2020 te hervatten, de 75e verjaardag van de vereniging.
    Omdat we vinden dat de activiteiten, die we daarmee overslaan, te leuk zijn om niet te organiseren gaan we die later in het jaar inplannen. Dus de Pubquiz, het Vrij lopen, het Tentenkamp XXL komen nieuwe data voor.

(uiteraard alles onder voorbehoud!)

Tot slot willen we jullie er op wijzen je te houden aan de door de overheid opgelegde regels en hopen jullie allemaal in goede gezondheid begin juni weer te ontmoeten op ons Sportpark!

De Activiteitencommissie
    De Jubileumcommissie
    Het Bestuur

(een link van dit bericht is verstuurd naar de bij ons bekende e-mailadressen in ons ledenbestand)