• Teamkleding, (trainings)materialen en trainingspakken

  26 mei 2020
 • We zijn als voetballers en voetbalsters gewend om in gesponsorde kleding te voetballen. De hoogste senioren elftallen hebben ook gesponsorde trainingspakken, warmloopshirts en tassen. Verder zijn er jassen voor de trainers en coachjassen voor de leiders. Het gaat bij onze vereniging dus over veel materiaal wat een behoorlijke waarde vertegenwoordigt. We gaan dus zorgvuldig met onze kleding om, want we willen er netjes bijlopen. Omdat onze club steeds groter wordt, is het ook een steeds grotere opgave om dat allemaal goed te organiseren. Daarom gaan we de werkwijze aanpassen.  

  Het was altijd zo dat een elftal, middels een leider of speler aan de bel trok bij het bestuur of bij Aart Kruis als er materialen versleten of kapot waren. Vervolgens gingen wij daarmee aan de slag. Omdat de meldingen heel het jaar door komen zijn wij daar constant, gefragmenteerd mee bezig. Een paar nieuwe sokken, drie nieuwe shirts, kapotte tassen of complete tenues die aan vervanging toe zijn. Dat is bewerkelijk, inefficiënt en duur en daarom gaan we dat anders doen.

  Belangrijk voor leiders en trainers maar ook voor spelers om met elkaar rekening te houden met de uiterste besteldag!  

  Meer hierover op de website pagina: https://www.svnoordeloos.nl/kleding-en-materialen/
     

   Ook is het nu mogelijk om je persoonlijke SV Noordeloos trainingspak te bestellen via de onze website. Er is een bestelformulier gemaakt waarop dit op een eenvoudige manier mogelijk is gemaakt. Deze is te vinden via: https://www.svnoordeloos.nl/trainingspakken-sv-noordeloos/