• LEERDAM • Noordeloos heeft het uitduel met Leerdam Sport ’55 met 4-1 verloren. De uitploeg kwam nog op een 0-1 voorsprong via Mergim Shala, maar kon in de tweede helft een nederlaag niet voorkomen.

Trainer Raymond Sponselee was na afloop niet geheel ontevreden over zijn ploeg: ‘’We hebben het de eerste helft goed bij kunnen benen. Sterker nog, we hadden minimaal 1-3 voor moeten komen, maar dat verzuimden we te doen. De tweede helft is voor ons voornamelijk tegenhouden geweest.’’

Hij is dan ook realistisch over het resultaat: ‘’Het is gewoon een goede ploeg. De eerste helft moesten we ook al veel tegenhouden. Dat kost kracht. Dat hou je geen negentig minuten vol. De eindstand is misschien enigszins geflatteerd, maar de drie punten zijn terecht voor Leerdam Sport.’’

-

LEERDAM • Leerdam Sport en Noordeloos openden wegens corona-perikelen pas deze week hun competitie. De Leerdammers trokken na een sterke tweede helft duidelijk aan het langste eind: 4-1.

Het begin van de Leerdammers was nog niet florissant. Na drie minuten viel de 0-1. “Maar daarna zijn we rustig gebleven en gewoon ons spel blijven spelen”, zag trainer Yoni Sahertian. “Vooral na rust waren we veel sterker dan Noordeloos.”

De thuisploeg kwam al in de eerste helft via Joshua Cohen op gelijke hoogte. Invaller Eloys Tapirima maakte in de tweede helft met twee doelpunten het verschil. Maurice Sporkslede zorgde voor de 4-1 eindstand.

Bron: Regio-Voetbal.nl