• Voetbaldagen bij SV Noordeloos in zomervakantie!

29 jun 2020
  • Sinds 2016 organiseren VoetbalParty en SV Noordeloos normaal gesproken in de meivakantie de Voetbaldagen. Het eerste jaar werd deze activiteit voornamelijk bezocht door jeugdspelers van SV Noordeloos maar de jaren hierna zijn de Voetbaldagen uitgegroeid tot een regionale activiteit waar jaarlijks ook jeugdspelers van onder andere VVAC, Ameide, Peursum, Stedoco en Meerkerk aan meedoen. Door de uitbraak van het coronavirus kunnen we het deze keer niet in de meivakantie maar wel in de zomervakantie laten doorgaan.

Dit jaar gaan de Voetbaldagen plaatsvinden op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juli 2020. De inschrijving voor dit evenement is op dit moment gestart en we hebben plaats voor maximaal 80 voetballers. Tijdens deze drie ochtenden staan heel veel trainings- en voetbalvormen op het programma en natuurlijk worden er ook wedstrijden en toernooitjes gespeeld. We gaan zorgen dat het programma weer anders is dan afgelopen jaren om de voetballers zo ook voldoende afwisseling te bieden!

De Voetbaldagen bij SV Noordeloos

Wat: De Voetbaldagen
    Wanneer: maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juli 2020
    Waar: Complex SV Noordeloos
    Wie: JO7 t/m JO13 (zowel jongens als meisjes!)
    Tijd: 09.00-12.30uur
    Inclusief: Voetbaltenue & persoonlijk aandenken
    Kosten: € 60,00 per deelnemer
    Aanmelden: via mathijs@voetbal-party.nl (mail met naam, geboortedatum, telefoonnummer, vereniging en team)

Meer informatie is te vinden op www.voetbal-party.nl/voetbaldagen. We hebben plaats voor maximaal 80 deelnemers bij SV Noordeloos en doordat de laatste jaren steeds meer spelers van omliggende verenigingen de Voetbaldagen hebben ontdekt is het verstandig om snel aan te melden om zeker te zijn van je plaats.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij het natuurlijk graag en anders zien we jullie aanmeldingen graag tegemoet!