• De kantine

  kantine

 • Openingstijden

  Maandag 19:00 - 23:00
  Dinsdag 19:00 - 23:00
  Woensdag 19:00 - 23:00
  Donderdag 19:00 - 00:00
  Zaterdag 08:00 - 20:00

  Zondag en vrijdag gesloten

  Bovenstaande tijden zijn onder voorbehoud van activiteiten op ons sportpark. Houd daarom het voetbalprogramma en de agenda op deze site in de gaten.

   

 • Betalen

  pinnenjagraag

  Contant

  Consumptiemuntje

  (Consumptiemuntjes worden alleen verkocht tijdens de wat grotere activiteiten maar kunnen wel het gehele jaar ingeleverd worden.)

 • Aanspreekpunten

  Inkoop:

  Janneke Blom
  0611380805

  Planning kantinediensten:

  Anne Kooijman
  0612502560

  Schoonmaak:

  Roos Brand

  Algehele ondersteuning:

  Kim Bassa
  0623403103

  E-mailadres kantinezaken:

  svnkantine@outlook.com

 • Ons assortiment

 • Dranken

  Koffie
  Thee
  Chocomelk (ook warm)
  Fristi
  Frisdranken
  Sportdranken
  Redbull
  Heineken bier 0.0

  Cup a soup

   

 • Dranken (alc)

  Amstel Radler
  Heineken bier
  Witte wijn
  Rode wijn
  Prosecco

   

 • Broodjes

  Kaas
  Kroket
  Frikandel
  Hamburger
  Tosti
  Panini

  Broodje van de (zater)dag

 • Frituur

  Friet
  Kroket
  Frikandel
  Kaassoufflé
  Hamburger
  Mini-snacks (schaal)

 • Snoep

  Snelle Jelle (ontbijtkoek)
  Chips
  Snoepzakjes
  Chocoladerepen zoals Mars, Kitkat e.d.
  Kauwgom

 • Gratis fruit

  Op de zaterdagen staat er op de bar een schaal fruit. Meestal zijn dat bananen, appels, mandarijnen. Iedereen mag daar gratis van eten! 

 • Vrijwilligers voor kantinediensten

  Ondanks dat er al veel leden en niet-leden kantinediensten meedraaien zijn nieuwe aanmeldingen altijd welkom. Vele handen maken tenslotte licht werk. Op de doordeweekse avonden is dat gedurende de aangegeven openingstijden. De zaterdagen zijn verdeeld in 3 dagdelen: (1) de ochtend, (2) beginmiddag en (3) eindmiddag-sluiting. De tijden zijn niet geheel vast te stellen omdat er leden zijn die afhankelijk van hun wedstrijd kunnen starten met hun dienst. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg. Vind je het leuk om dit te gaan doen, dan kan je je melden bij Anne Kooijman of via het e-mailadres svnkantine@outlook.com

 • Maatschappelijke stage

  Sinds 2015 is de maatschappelijk stage niet meer verplicht op alle scholen maar de scholen mogen zelf besluiten om hun leerlingen een maatschappelijke stage te laten volgen. Als scholier ben je hier dan aan verplicht deel te nemen. Er zijn geen vaste regels voor wat geldt als stageplek en wat niet. Eén belangrijke voorwaarde is dat het gaat om vrijwilligerswerk; je mag dus niet betaald krijgen. Daarnaast moet je bijdragen aan de maatschappij of de maatschappij op een andere manier leren kennen via je stage. Als je al vrijwilligerswerk doet, bijvoorbeeld bij je sportvereniging of in de leerlingenraad, kan dit tellen als maatschappelijke stage. Uiteindelijk bepaalt je school of je stageplek geschikt is of niet. Een leerling jonger dan dertien jaar mag alleen op school zelf stage lopen.
  Ook bij SV Noordeloos kan je dus je maatschappelijke stage volgen. Dit zou je kunnen doen als kantinemedewerk(st)er maar je kan ook komen helpen met het schoonmaken van de kantine en de andere ruimtes. 
  Zoek jij ook een stage dicht bij huis, je bent van harte welkom! Je kan meer info vragen bij Anne Kooijman en/of Merel Schouten (zie kopje aanspreekpunten)