• Kleding en materialen

Een tijdje terug is door Koen de volgende oproep in een aantal Whatsappgroepen verspreid: “Bij deze weer de oproep voor ieder team om de kleding en materialen te controleren. Zie hier de link: https://www.svnoordeloos.nl/kleding-en-materialen
    Zo maken we het makkelijk voor elkaar. Bij voorbaat dank!"
    Via deze weg nog een laatste oproep.
    Volgende week (27) totaliseren we de bestellingen en gaan ze eruit. Daarna kan er niet meer besteld worden.

Zaterdag 3 juli 2021

Nu het voetbalseizoen op zijn einde loopt zijn er a.s. zaterdag nog een aantal afsluitende sportieve activiteiten.
    Doe mee of kom gerust even kijken, het mag weer!

10:30 - 11:30 Pupillen activiteit
    11:30 - 12:30 Junioren activiteit
    13:30 - 15:00 Senioren mixtoernooi (voor vrouwen en heren)

Vanaf 15:00 uur zal het terras en de kantine open zijn en zoals al eerder gecommuniceerd is om 16:00 uur de uitreiking van het eerste exemplaar van de Kroniek van 75 SV Noordeloos. Nadien kunnen de door jullie bestelde exemplaren afgehaald worden.
    Kom gezellig langs voor een hapje en drankje!

Jubileumfestiviteiten 75 jaar SV Noordeloos

Opnieuw hebben we de viering van ons 75-jarig jubileum moeten uitstellen en hebben besloten het volledige programma te verplaatsen naar 2022. We zijn wel een maandje eerder gaan zitten zodat we allemaal weer bijgekomen zijn voor de 5-jaarlijkse feestweek van de Oranjevereniging die voor eind juli op het programma staat.

Het complete programma wordt begin volgend voetbalseizoen op de website gezet maar reserveer de volgende data in ieder geval vast in je agenda:

Vrijdag18 maart 2022                   Pubquiz
    Donderdag 5 mei 2022                  Vrijlopen
    Juni (nog nader te bepalen)           Tentenkamp XXL
    Woensdag 8 juni 2022                   (onder voorbehoud) Bijzondere leden vergadering / receptie / borrel
    Donderdag 9 juni 2022                  Giga Clinic, Beachvoetbaltoernooi 18+, DJ Ronald en Maarten
    Vrijdag 10 juni 2022                      Beachvoetbaltoernooi 12-18 jr. band The Velvet Roses
    Zaterdag 11 juni 2022                   De gehele dag diverse activiteiten, afsluiting A-meezingfeest!