• Mededeling VR1 en VR2, oktober 2022

    Helaas zijn wij genoodzaakt om zo vroeg in het seizoen zowel VR1 als VR2 uit de competitie terug te trekken. Door o.a. gestopte leden, blessures en zwangerschappen lukte het niet om elke zaterdag twee teams te kunnen vullen. Door dit grote tekort was het week in, week uit weer een puzzel om twee wedstrijden te voetballen. Wedstrijden moesten verplaatst worden naar doordeweeks en meerdere dames moesten wekelijks twee wedstrijden spelen. Dit is geen heel seizoen vol te houden.
    In goed overleg met de KNVB is besloten om als één team verder te gaan. Wij mogen daardoor dit seizoen uitkomen in de 4e klasse. We hopen dat dit voor iedereen de beste oplossing is waardoor alle dames met plezier blijven voetballen.
    Helaas heeft dit er wel toe geleid dat we per direct afscheid hebben genomen van een aantal speelsters en de leiding van VR1, Laurens en Arnold. We hopen jullie nog wel met enige regelmaat langs de lijn te zien!
    A.s. zaterdag mogen wij gelukkig gelijk alweer aantreden. De komende tijd zullen wij met elkaar uitzoeken hoe we invulling gaan geven aan dit seizoen en de komende jaren.
    We hopen alle trouwe supporters langs de lijn te blijven zien!