• Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden 

  Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen, zijn wij als kantinecommissie al druk bezig met de invulling van het kantinerooster voor het nieuwe seizoen. We mogen ons gelukkig prijzen met een groot aantal vrijwilligers die op dinsdag- en donderdagavond tijdens de trainingsavonden, op zaterdagmorgen tijdens de jeugdwedstrijden en op zaterdagmiddag tijdens en na de seniorenwedstrijden meehelpen in de kantine. De inkomsten van onze verenging bestaan voor een groot deel uit de kantineopbrengsten. Zonder kantineopbrengsten geen S.V. Noordeloos. Het groeiende (jeugd)ledenaantal laat zien dat onze club voorziet in een behoefte, op sportief gebied, maar we merken ook dat veel mensen de weg naar onze vereniging weten te vinden vanwege de sfeer en de gezelligheid. Het wordt steeds drukker op de club en daar zijn we blij mee! Dat betekent echter ook dat we meer mensen nodig hebben om alles draaiende te kunnen houden. En dat geldt ook voor de kantine. We streven ernaar dat iedereen die bereid is om zijn/haar steentje bij te dragen in de kantine om de 5 à 6 weken aan de beurt is, maar hoe meer mensen een steentje bijdragen, hoe minder vaak u aan de beurt bent. Vandaar deze mail gericht aan alle leden en aan de ouders van onze jeugdleden. We zijn op zoek naar ouders en leden die een aantal keren tijdens het komende seizoen kantinedienst willen doen.

  Wat houdt kantinedienst precies in? 

  Op zaterdag wordt er het komende seizoen, net als afgelopen seizoen, kantinedienst gedraaid in drie blokken:

  van 8.00 -12.00 uur bestaat de kantinedienst vnl. uit de verkoop van koffie/thee en drinken aan de ouders en de kinderen van de spelende jeugdteams en het brengen van limonade in de kleedkamers tijdens de rust. Ook worden er broodjes klaargemaakt voor de verkoop. Dit blok wordt hoofdzakelijk gedraaid door ouders van jeugdleden. Bent u ouder van een jeugdlid, dan bent u van harte welkom om deze oudergroep te komen versterken! Maar ook als u geen ouder bent, is uw hulp van harte welkom.

  van 12.00 - 17.00 uur. Gedurende deze periode komen, spelen en vertrekken jeugdteams en seniorenteams en supporters komen naar wedstrijden kijken. Er worden broodjes, frites en drinken verkocht. 

  van 17.00 - eind. De seniorenteams zijn klaar met hun wedstrijden. De teams die uitwedstrijden hebben gespeeld komen terug en onder het genot van een drankje kent gezelligheid geen tijd. Veel gasten eten een broodje of een frietje. Het streven is om zo rond 20.00 uur te sluiten. Bij dit blok hoort dus ook het opruimen en afsluiten. 

  Op dinsdag- en donderdagavond trainen de jeugdteams en de seniorenteams. Vanaf 19.00 uur wordt er aanmaaklimonade ingeschonken voor de kinderen die klaar zijn met trainen en koffie gezet voor de senioren die dan binnen druppelen om te gaan trainen. Tijdens de training is het in de kantine rustiger en kunnen er voorkomende werkzaamheden, zoals o.a. het bijvullen van de koelkasten, gedaan worden. Na de training wordt er nog wat gedronken en om 22.00/22.30 uur kan de ’kantinedienst’ overgedragen worden aan de spelers die er dan nog zijn, als dat gewenst is.

  Voor de drie blokken op zaterdag en voor de dinsdag- en donderdagavond zijn wij op zoek naar kantinemedewerkers. Wilt u/Wil jij een steentje bijdragen aan onze club, stuur dan een mailtje naar m.a.kooijman@hotmail.com

  Er is dus keus uit de volgende opties:
  - dinsdag- of donderdagavond vanaf 19.00 uur 
  - zaterdag blok 1 (8.00 - 12.00 uur)
  - zaterdag blok 2 (12.00 - 17.00 uur)
  - zaterdag blok 3 (17.00 uur - eind)

  Meerdere opties mag natuurlijk ook.

  We hopen op veel reacties.

  Hartelijke groet,

  Kantinecommissie S.V. Noordeloos
  Barbara Scholtes
  Kim Bassa
  Anne Kooijman