• NOORDELOOS • SV Noordeloos zag in het bekerduel met Groot-Ammers de overwinning vlak voor tijd verdampen. In de slotminuten wist de ploeg uit Ammers nog op gelijke hoogte te komen. Scheidsrechter Sjors de Jong trok in de derby maar liefst elf kaarten.

Ruud den Ouden zorgde in de eerste helft voor een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust kreeg Dirk Jan Kooijman (Noordeloos) na een opstootje zijn tweede gele kaart. Direct na rust kwam Ammers op gelijke hoogte, maar zag ook de uitploeg een speler (Koos Pott) met rood vertrekken. Patrick Slijkoort bracht vervolgens de thuisploeg weer op een 2-1 voorsprong, maar vlak voor tijd wist Groot-Ammers - spelend met negen man door een blessuregeval – de score alsnog gelijk te trekken.

Sporadisch
    Man van de wedstrijd aan Ammerse zijde was Abel van As, die tweemaal het net wist te vinden. Trainer Ferry van Dijk vond een gelijkspel over de gehele wedstrijd wel terecht: ‘’Noordeloos stond goed georganiseerd. We probeerden daar voetballend doorheen te komen, maar dat lukte slechts sporadisch. Daar moeten we nog beter in worden, maar complimenten voor de ploeg dat ze met negen man alsnog een gelijkspel eruit hebben gehaald.’’

Optimistisch
    Raymond Sponselee – trainer van SV Noordeloos – was ondanks de late gelijkmaker niet ontevreden over zijn ploeg: ‘’We hebben ons meer dan goed staande weten te houden tegen een derdeklasser. Ik denk dat we de wedstrijd er wel uit hadden kunnen halen, maar vijf minuten voor tijd geven we het toch nog weg. Uiteraard is er teleurstelling dat we niet weten te winnen, maar ik ben optimistisch over het feit dat we voor de tweede week op rij een derdeklasser goed weerstand bieden.’’

Bron tekst: Regio-voetbal.nl