• Update per 5 juni 2021

• Vanaf vandaag (5.6.2021) mogen er door de jeugd weer wedstrijden gespeeld worden tegen andere verenigingen. De jeugd van SV Noordeloos neemt deel aan de door de KNVB georganiseerde Regiocup.

• Helaas mag er nog geen publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn, de rijders naar uitwedstrijden mogen de wedstrijd wel bijwonen als publiek.

• Er mag weer getraind worden door alle leeftijden met een maximale groepsgrootte van 50 personen.

• De kleedkamers mogen weer open en er mag weer gedoucht worden.
      Let wel op het maximaal aantal personen per kleedkamer (voor senioren), de kleine kleedkamers 6 en de grote kleedkamers 8 zodat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Drank en muziek is niet toegestaan in de kleedkamers.

• De kantine en het terras mogen weer open. Het maximaal aantal mensen dat mag plaatsnemen is 50. Maximaal 4 personen per tafel en op 1,5 meter afstand tenzij men uit hetzelfde huishouden komt. Aan de bar zitten is niet toegestaan.

• Bezoek je de kantine of het terras? Registreer je dan. Dat kan via de website: registratieformulier , via de QR-code (link naar website) bij de kantine of door het invullen van een briefje in de hal van de kantine.

• Volg de aanwijzingen van het kantinepersoneel op. Zij staan er voor jullie en op vrijwillige basis!
    • Onze kantine zal voorlopig op zaterdag van 15.00 uur - 19.00 uur open zijn.
      Leiders en trainers van de jeugdelftallen wordt gevraagd de koffie/limonade te verzorgen met de wedstrijden van de Regiocup.

Allemaal hartelijk dank voor jullie medewerking en veel voetbalplezier!

Tot snel op ons sportpark!
    Bestuur SV Noordeloos