• Voor de wedstrijd:

Registreer je (jong en oud!) bij kantine- en terrasbezoek vooraf via de website of op papier bij de hoofdingang.

Test
    Ben je getest op corona? Blijf thuis totdat je de uitslag hebt ontvangen en zeker is dat je niet besmet bent.
    Is je huisgenoot getest? Ons advies: blijf thuis tot de uitslag bekend is.

B-veld
    Moet je voetballen op veld B? Loop er via het parkeerterrein naar toe en weer terug.
    Breng ook je tegenstanders en de (assistent)scheidsrechter(s) hiervan op de hoogte.

Wedstrijdformulier
    Alleen de mensen die op het wedstrijdformulier staan vermeldt mogen tijdens de wedstrijd op het veld of in de dug-out zijn, dit geldt uiteraard ook voor de bezoekende tegenstander. Dit is ook van toepassing bij jeugdwedstrijden waar geen wedstrijdformulier wordt ingevuld. Alleen spelers, leiders en spelleider mogen in die gevallen aanwezig zijn op het veld. De spelleiders en scheidsrechters worden gevraagd hierop te letten en mogen indien geen gehoor wordt gegeven aan bovenstaande de wedstrijd stilleggen.
    In de dug-out moet zoveel als mogelijk afstand van elkaar gehouden worden. Publiek dient daarom op minimaal 1,5 meter van elkaar achter de omheining te blijven en niet in de dug-out plaats te nemen.

Senioren:
    Bespreking / Omkleden in twee delen met maximaal aangegeven personen per kleedkamer.
    Overige kunnen plaatsnemen op terras of in de tent.

Tijdens de rust:
    Senioren:
    Bespreking in twee delen met maximaal aangegeven personen per kleedkamer.
    Wissels + staf kunnen thee halen in kleedkamer en op terras of tent plaatsnemen.

Na de wedstrijd:
    Senioren:
    Geen dranken na afloop in de kleedkamer.
    Plaatsnemen op terras of tent en daar een drankje nuttigen
    In delen douchen en omkleden, zorg ervoor dat je kleedkamer zo snel mogelijk leeg is.

Uitwedstrijd:
    Senioren en jeugd
    Bereid je voor op het coronaprotocol van de thuisclub. Volg dit op.
    Advies: Mondkapjes (ook leiders jeugd) in de auto dragen. Zijn vanaf zaterdag 29 augustus te koop voor euro 0,50 in de kantine.
    Registreer je ook daar.

Overige zaken op ons sportcomplex voor o.a. publiek.

• Registreer je (jong en oud!) bij kantine- en terrasbezoek vooraf via de website of op papier bij de hoofdingang.

• Alleen de mensen die op het wedstrijdformulier staan vermeldt mogen tijdens de wedstrijd op het veld of in de dug-out zijn. Dit is ook van toepassing bij jeugdwedstrijden waar geen wedstrijdformulier wordt ingevuld. Alleen spelers, leiders en de spelleider mogen in die gevallen aanwezig zijn op het veld, (binnen de afrastering) De spelleiders en scheidsrechters worden gevraagd hierop te letten en mogen indien geen gehoor wordt gegeven aan bovenstaande de wedstrijd stilleggen.
    • Volg de pijlen. Gebruik (hoofd)ingang als ingang en de uitgang (terras) als uitgang. (jong en oud!)

• Tussendeuren vanuit hoofdingang naar kleedkamers zijn op zaterdag op slot. Je moet dus omlopen als je van de kleedkamers naar de kantine wil en andersom. Loop in de gang naar de kleedkamers rechts, zoals aangegeven.
    • Kom je kijken bij een wedstrijd die gespeeld wordt op veld B; loop altijd via het parkeerterrein.

• Langs het hoofdveld liggen betonnen stelconplaten, deze zijn 2 x 2 meter. Gebruik de afstand tussen de naden van deze platen om op een veilige manier naar het voetbal te kunnen kijken.

• Bestuurskamer is extra zitruimte.
    • Als we grote drukte verwachten wordt het extra verkooppunt geopend in het vuttershok. Dit staat aangegeven. Daar zijn dan koffie, thee, dranken en wat snoepgoed te koop. Net zoals in de kantine kan je ook daar alleen pinnen!

• Op drukke zaterdagen lopen er op ons sportcomplex stewards rond, je kan ze herkennen aan het gele hesje. Vriendelijk doch dringend vragen wij jullie hun aanwijzingen op te volgen!

Verstand
    Boven alles: Gebruik je verstand, help elkaar (ook bij uitwedstrijden) en probeer mee te denken.
    Wij doen er alles aan om jullie te kunnen laten voetballen en van het voetballen te kunnen genieten onder de nu best mogelijke omstandigheden. Stel ons niet teleur, we rekenen op jullie medewerking en verwachten dat jullie de regels respecteren en zullen naleven.

Allemaal hartelijk dank voor jullie medewerking en veel voetbalplezier!

Tot snel op ons sportpark!
    Bestuur SV Noordeloos