• Spelregels voor sport

Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Er geldt:

• Sporten in groepsverband is toegestaan.
    • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
    • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
    • Houdt u verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden

• Bij professionele wedstrijden is publiek toegestaan. Met coronatoegangsbewijzen voor evenementen is een hoger aantal bezoekers mogelijk.
    • Bij amateursport is publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.

• Alleen de personen die voorkomen op het wedstrijdformulier mogen zich op het veld of dug-out begeven.
      Publiek moet dus buiten de afrastering, op 1,5 meter van elkaar gaan staan of zitten.

Allemaal hartelijk dank voor jullie medewerking en veel voetbalplezier!

Tot snel op ons sportpark!
    Bestuur SV Noordeloos