• LEXMOND • Zowel de spelers Lekvogels als die van SV Noordeloos verlieten na negentig minuten enigszins teleurgesteld het veld. Beide ploegen hoopten op de drie punten, maar moesten deze uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Eindstand: 2-2.

Noordeloos had lang de voorsprong na twee doelpunten van Patrick Slijkoort, maar zag deze vlak voor tijd door de vingers glippen. Trainer Raymond Sponselee baalde na afloop van het feit dat zijn ploeg zichzelf niet wist te belonen: ‘’Wij moesten vandaag eigenlijk gewoon de drie punten meenemen uit Lexmond. We verzuimen om bij de 1-2 met een aantal grote kansen de voorsprong uit te breiden naar 1-3 of zelfs 1-4. We hadden het gewoon af moeten maken.’’

Dat de stand vervolgens alsnog gelijk werd getrokken, verbaasde hem dan ook niet: ‘’De voetbalwetten schrijven dat als je ze zelf niet maakt, je ze aan de andere kant tegen krijgt. Dat was nu zo. We hadden het gewoon zakelijk op moeten lossen.’’

Maximaal haalbare
    Kevin de Jong en Ahmad Soltanian brachten de thuisploeg tweemaal op gelijke hoogte. Rocco van Dam – die samen met Onder 19-trainer Martijn Verkerk de afwezige Ton Delfgou verving – was eveneens ontevreden over het resultaat, maar zag dat een punt wellicht het maximaal haalbare was: ‘’Gezien het verloop van de wedstrijd mogen we daar in principe wel blij mee zijn denk ik. In de tweede helft gingen we toch wat meer op zoek naar die gelijkmaker, waardoor er wat ruimtes vielen. Een punt is voor beide ploegen wel terecht, maar het had ook echt wel anders kunnen lopen.’’

Bron: Regio-voetbal.nl